Primera Technology Europe

  Каталог на продукти


Disc Publisher Pro

Disc Publisher Pro™ е най-новият и с най-висока производителност продукт на Primera. Той автоматично записва и печата до 100 CDs или DVDs на веднъж – всичко в едно компактно и атрактивно устройство.  С безподобна стабилност, надеждност и сигурност, Disc Publisher Pro е най-добрия избор за бизнеси и организации, които изискват солидни постижения и полза.

Като "големия брат" на нашия Disc Publisher II™ – най-добре продаваният в света CD/DVD disc publisher – Disc Publisher Pro поставя нови стандарти за качество, скорост, и надеждност. Само някои от неговите характеристики и предимства включват:
• Най-бързата производителност в индустрията
• Две високоскоростни CD-R или DVD±R устройства за висока производителност
• Директно-върху-диск печат с зашеметяваща разделителна способност – 4800 dpi
• Възможно най-малката мастилена капчица – само 3 пиколитъра – за превъзходни графики, снимки и текст.
• Изключителна AccuDisc™ Technology от Primera за прецизен, надежден транспорт
• Windows® мрежови софтуер включен за ползването на Disc Publisher Pro от много потребители в мрежа
• Софтуер за PC и Mac® включен

Записвай и Печатай – Автоматично!
Disc Publisher Pro е проектиран за не обслужван, абсолютно автоматичен запис и директен-върху-диск печат. Просто изберете файловете, които желаете да тиражирате, ако желаете добавете файл за отпечатване, задайте бройка и натиснете бутона "Go!".

Нов "wizard-driven" софтуерен интерфейс ви помага да произвеждате дискове бързо и лесно. Дори и никога да не сте записвали или печатали дискове преди, софтуерът ще ви води без усилия през всяка стъпка. Интерфейс за напреднали позволява на такива потребители да имат достъп до мощни функции, като disc streaming, data format conversion, и много други.

 
Най-бързият Печат
Когато избираш диск публикуваща система, един от най-важните фактори, на който вероятно ще се спрете е броя дискове, които можете да произведете на час. Роботизацията при Disc Publisher Pro, печата и равната скорост на  прибиране/изваждане записващите устройства са внимателно проектирани и оптимизирани за максимална производителност.

В стандартизиран тест, Disc Publisher Pro записва, печата и транспортира до 50 диска на час* – около 22% по-бързо от най-близкия си конкурент!


Afterburner™ Печатна Технология
Високоскоростният цветен печат на Disc Publisher Pro е най-бързия, който ще откриете. За това го наричаме Afterburner Print Technology (APT). APT използува изцяло нова технология на печат на главата разработена от Lexmark®, която удвоява дебелината на печатния откос. Това означава, че вие ще можете да печатате повече дискове за по-малко време. APT също разполага с усъвършенствуван firmware контрол за прецизното поддържане на отличителен печат, който бихте очаквали от принтер с 4800 точки на разделителна способност и водещ в индустрията 3 пиколитъра капчица. Ние дори направихме лесно изравняването при смяна на мастилниците, като го автоматизирахме процеса изцяло.

 

Без Нужда от Сглобяване
Disc Publisher Pro се предлага напълно готов за използуване, защото всичко е вградено. Просто го изкарайте от кутията. Свържете един единствен високоскоростен USB 2.0 кабел. Включете го в тока и инсталирайте една програма. Цялото време, което да ще ви отнеме да го свържете е под пет минути. Атрактивният, безцветен и подвижен капак осигурява робота, записващите устройства и медията да не бъдат акцидентно бутнати. Той също предпазва от прах, разливане и др.


Многоброен Избор на Медия
Disc Publisher Pro произвежда не само стандартни 120мм CDs и DVDs, но и още няколко вида тип визитни дискове и mini CD/DVD. За това е нужен допълнителен адаптер.


Най-Мощният Софтуер
Включеният CD/DVD мастеринг и тиражиращ софтуер за Windows е предоставен от Sonic®, световен лидер в производството на CD/DVD записващ софтуер. Това е същия софтуер наскоро избран от Microsoft® за включване в Windows XP Media Center и от Adobe® Systems за използуване в Photoshop® Elements 3.0. Няма по-добър или по-надежден софтуер за запис на пазара.

За Mac, ние включваме CharisMac™ Discribe™ 5.2 Mastering Software. Този, получил  награди, софтуер прави записа и печата на Мас платформи бърз и лесен, като също така предоставя много допълнителни функции за напреднали потребители занимаващи се с  видео, аудио и графична обработка. Диск темплети за Adobe Illustrator® и Photoshop са също включени.

За направени по поръчка апликации, ние предоставяме Software Developer's Kit (SDK) с лесен за интегриране API базиран на същия награден софтуер за запис разработен от Sonic. Също така с всяко устройство е включен нашия мощен Windows-базиран мрежови софтуер наречен PTBurn Network Software. Той позволява многобройни потребители във вашата организация да имат достъп до Disc Publisher Pro от клиентски PC-та из вашето предприятие.

AccuDisc™ Технология
Вие ще оцените изключителната AccuDisc Технология, която предоставя Disc Publisher Pro. Този предстоящ патентоване комплект от хардуерни и firmware разработки предоставя най-акуратното и прецизно вдигане на дискове, което съществува. То използува напреднала оптика вместо механични компоненти, за да елиминира изцяло не подравняване на вдигащия механизъм. Също така предотвратява зареждането на два диска в записващото устройство – често срещан проблем при други, не толкова добре разработени вдигащи системи.

Безплатна, 24 часова Поддръжка
Само попитайте нашите клиенти или вижте прегледите на продуктите ни. Ще откриете, че техническият отдел за поддръжка на Primera е непрекъснато оценен номер 1 в нашата индустрия.

Много добре осведомена, приятелска поддръжка се предлага през работните часове и денонощна посредством e-mail и нашата изчерпателна online Knowledge Base. Цялата поддръжка се предлага безплатно.

Лидерът Цена/Качество
Това е факт – Primera сега произвежда повече автоматизирани CD/DVD тиражиращи и печатащи устройства, от колкото всичките си конкуренти взети заедно. Така че независимо от вашите нужди – дискове с аудио, музика, видео, софтуер, снимки или  друга информация – вие можете да се чувствате сигурни относно производителността и надеждността на Disc Publisher Pro. Ние сме произвели над 1 милион принтера и тиражиращи системи през нашата 32-годишна история. Нито един от конкурентите ни в  индустрията дори не се приближава!

* 15MB файл, 40% повърхност за печат върху CD-R използувайки същите файлове за запис и печат

Спецификации Disc Publisher Pro
MODELS Disc Publisher Pro CD
Disc Publisher Pro DVD
Disc Publisher Pro Autoprinter (no drives, for printing only)
DISC CAPACITY Up to 50 discs in standard input/output mode;
up to 100 discs using kiosk adapter (included)
RECORDING SPEEDS
CD-R: up to 52x
DVD±R/CD-R: up to 16x/40x
NUMBER OF DRIVES Two Plextor® CD-R drives or two Pioneer® DVR-111D Dual-Layer drives
PRINT METHOD Inkjet
PRINT RESOLUTION Up to 4800 dpi; printer driver selectable
MAX. PRINT WIDTH 120 mm (4.724")
INK CARTRIDGES Dual CMY and black monochrome
COLORS 16.7 million and black monochrome
COLOR MATCHING Primera's new Z-Color™ Color Matching for bright, vibrant and the most accurate colors on a variety of media surfaces
MEDIA TYPES Printable-surface CD-Rs and DVD±Rs
DATA INTERFACE High-speed USB 2.0: network ready using PTBurn Network Software
OPERATING SYSTEMS Windows XP/2000 and Mac OS v10.2 or better; software for both platforms is included
RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS
For PC:
Pentium® IV processor at 2 GHz or higher, at least 500MB RAM, USB 2.0 port, 7200 RPM Hard Drive
For Mac® Computers:
G3 or better Power Mac capable of running Mac OS X 10.2 or better, 500MB RAM, USB 2.0 port.
POWER Switch-selectable 100-120 VAC@ 1A or
220-240VAC @ 1A, 50/60 Hz
WEIGHT 11,8 kg (26 lbs.))
 
DIMENSIONS 452mmB x 279mmH x 445mmT (17.8"W x 11"H x 17.5"D)
 
CERTIFICATIONS Emmisions: FCC Class B, CE
Safety: UL, UL-C, CE
 
OPTIONS Business Card Adapter Kit includes templates and input trays for:
• 80mm mini-CDs
• 59mm x 85mm rectangular business card CDs
• 63mm x 80mm rounded (hockey rink) business card CDs

PTBurn Software DEveloper's Kit (SDK) for custom configuration to 3rd party software applications
(available at no charge to qualified developers)

Вижте кратко филмче за продукта тук

Цена 6900.00 лв.
 
 начало | за нас | принтери | контакти | уеб дизайн: ds42.net