Primera Technology Europe

  Каталог на продукти


ADL-MAX Autoloader

Publisher II и Disc Publisher PRO са най-добре продаваните CD/DVD/BD публикуващи системи в света. Тези надеждни и достъпни устройства записват и печатат дискове напълно автоматично.

Primera Technology Представя ADL-MAX Disc Autoloader
Производство на CD-R и DVD±R в големи количества е по-лесно и по-достъпно с ADL-MAX Disc Autoloader.

Максимален Капацитет
С ADL-MAX, капацитета на Disc Publisher II се увеличава от 50 диска на 325 диска. Капацитетът на Disc Publisher PRO се увеличава от 100 диска на 350 диска.  Той използува високотехнологична ръка-робот за транспортиране на дисковете от четирите интегрирани входящи "кошници" към и от записващите и печатащи механизми на Disc Publisher II или Disc Publisher PRO.

Максимална Надеждност
Интегрираният робот е проектиран за продължително-натоварено,  високо-тиражно опериране в дори най-високо изискващите производствени условия. При тестове в производствен цикъл, роботиката на ADL-MAX преодоля транспортирането на над 250,000 диска без нито един пропуск.

ADL-MAX се свързва с всеки Windows® XP/2000 базиран компютър посредством USB 2.0. Прибавени са както кабел така и софтуерните продукти RoboPrint и PrimoDVD за контролиране функциите на робота.

Максимална Стойност
Сравнете други високо-тиражни устройства и ще видите, че ADL-MAX комбиниран с  Disc Publisher II или Disc Publisher PRO ви дава най-добрата стойност, когато записвате и печатате няколко стотин диска наведнъж.

Вижте кратко филмче за продукта тук

Цена 1950.00 лв.
 
 начало | за нас | принтери | контакти | уеб дизайн: ds42.net